onsdag 16 december 2009

oroande samtal

Telefonen ringde just och i andra änden presenterar sig en kvinna .Hon meddelar att det var från BVC . Hon var orolig över min son och hade reagerat över att "pojken var så tunn" när han blivit vaccinerad för några veckor sedan.
Vad säger man???
Tycker då verkligen inte att han är märkbart tunn men kan inte låta bli att bli lite orolig, är det nått fel på honom? Har jag gjort nått fel? Ungen har ju iof inte varit så matglad de senaste dagarna men nog ser vi till att han äter iallafall.
Usch!!! Fick en tid till vår bvc' tant i morgon så hon kan göra en bedömning. Kvinnan i luren sa att HON misstänker gluten intolerant.
Ja ja inte för att kvinnan var otrevlig eller så men känner att hennes upplägg av samtalet kunde varit lite smidigare. Nu kommer jag ju tänka på detta hela dagen.
Suck, suck och åter suck!!!

3 kommentarer:

  1. Men jösses! Å det klämmer hon ur sig NU! Kunde hon inte klämt ur sig det direkt när hon gav han sprutan??? Mycket märkligt tycker jag. Hoppas hoppas hoppas och håller alla tummar och tår för att det inte ska vara något allergiskt eller annat utan bara en märklig tant helt enkelt. Var hon nån från BVC som vi känner till? Har själv inte tänkt att Klimpen är tunnare än dom andra även om han är betydligt lättare än lilla A och Lilli... men det där är ju så himla olika. Mentala kramar till både dig och Klimpen från oss som är lite småkrassliga just nu.

    SvaraRadera
  2. Va?! låter ju väälidigt konstigt ja, Leon e ju "tunnare" än va klimpen är!
    Osmidigt sätt av tanten att säga det på ja, varför tänker man inte innan man ska göra ett sånt samtal?!
    Hoppas iaf att allt är bra med han & även om det är allergi mot gluten så e de ju skönt att veta det redan nu..men håller tummarna att det inte e det förståss!;)
    Kram Linda&Leon

    SvaraRadera
  3. Oj, det var spännande!

    Snacka om att göra en förälder nervös... hade väl varit lite smidigare att säga det i samband med sprutan.

    Hoppas det inte är glutenintolerans (vilket jag i.o.f inte alls tror det är).

    SvaraRadera