onsdag 25 mars 2009

Vem vill sova när sängen är för liten?!!!!

I morse vaknade Klimpen på ett strålande humör (lite för tidigt tycker jag) och tyckte väl att här kan man inte ligga och dra sig. Han fick lämna sin lilla säng för att komma till våran för att äta och mysa lite och ev somna om.
Men nej, nej sova ville han inte så vi gick upp. Lagom när grötportionen var klar och det tre första tuggorna passerat segnade den lille ihop och lade uppgivet sitt tunga huvud på bordet. Linus gav upp kampen mot john blund, lät sig tvättas (för han hade hunnit kleta ner sig med gröt på den lilla stunden, helt otroligt) och somnade gott bredvid mig. Mmmmmmm mysigt.

En timme senare vaknade vi goa och utvilade, gjorde ett nytt försök med frukosten och busade lite innan vi knatade iväg till bvc där det skulle vara föräldrarträff.
Alla mammorna var där men "penntrollet" var hemma och var sjuk.

Efter lite snack om sömn var det dags att sköta magen. Hmmm inte så kul må jag då säga eftersom vi GLÖMT att packa ner en extra body till linus (kan bara tillägga att vi verkligen behövde en ren:S). Som tur var så fanns det flera som erbjöd sina extrakläder så klimpen fick låna en jättesöt lila tröja med prickar på.

Väl hemma igen blev det barnmatslagning av allehanda sorters frukter. Provsmakaren gillade pureerna skarpt och det blir nog mer pureat i morgon. Linus tyckte detta var ganska tråkigt så vi tog en paus och lekte lite i hans rum. Helt oskyldigt satt han och gnagde på en my little pony när bokhyllan anföll (ironiskt nog heter bokhyllan trofast!). Det blev en liten bula på huvudet men trots det så har klimpen varit på ett strålande humör hela dagen.

Nu snarkar han gött bakom mig!

2 kommentarer:

  1. Sikken mysig och händelserik dag:)

    SvaraRadera
  2. haha... vilken söt bild. Klimpen är la för go. Hur kan han bara somna mitt i frukost sådär, jösses så gulligt. Många kramar till er bägge och tack för ett jättefint inlägg. Förgyllde min dag :D
    Snygg ny färg på bloggen också. Piffigt!
    *puss på stackars bulan*

    SvaraRadera